Gjør Jobben Riktig Med Disse Forbedringstipsene

Mange viker unna å lære hjemmeforbedringsferdigheter fordi de frykter temaet er kjedelig. Imidlertid er det lite annet som gir deg styrke som å jobbe med dine egne to hender. Dette emnet er fascinerende og nyttig. For å bevise dette poenget, vil denne artikkelen skissere noen få enkle tips for å øke din kunnskap om forbedring av hjemmet.

Bruk litt tid i det potensielle nabolaget ditt på å kjøre og gå gjennom. Du bør ha en ide om hva slags vedlikehold de nye naboene bruker hjemme. Hvis området virker nedslitt med gjengrodde tun og urydde hjem, vil du vurdere å flytte inn i området på nytt.

Det er noen måter å håndtere skruer som er for stramme eller for løse i hjemmet ditt. Bruk klar neglelakk for å stramme for løse skruer. For å løsne skruene som er for stramme, prøv å tilsette peroksid eller ammoniakk, og la dem trekke i bløt i noen minutter før du prøver å skru ut.

Når du arbeider med rørleggerprosjekter for husholdninger, er det alltid lurt å stenge vannet. Å stenge vannet vil forhindre potensiell rørskade under reparasjonsprosessen. Det vil også forhindre vann i å strømme inn i hjemmet ditt og forårsake kostbare vannskader som kan være en belastning å reparere.

I stedet for tregulv eller linoleum, bruk fliser i kjøkkenområdet ditt. De fleste fliser er enkle å rengjøre og mer sølsikre enn noe linoleum eller tregulv på markedet. De definerer kjøkkenområdet ditt og holder området skilt fra resten av spisestuen eller stuen.

Bruk hyllebraketter for å dempe de knirkende trappene. Hyllebeslag i metall kan ha mange bruksområder. En bruk er å feste dem under trappene for å hindre at de knirker. Bruk en bor for å raskt skru dem på plass. Pass på at skruene ikke stikker ut gjennom trinnene!

Plasser hull i kanten av malingbokser med en spiker. Dette hjelper fordi det vil gjøre mindre rot med malingen når lokket byttes ut. Ved å bruke en spiker kan du legge til hull rundt kaninens omkrets av kanalen, og dette vil løse problemet.

Kjøp nye metallinnredninger til badet ditt. Du finner gjenstander som toalettpapirholdere, håndklestativ og skapknapper i mange former og utførelser. Mange hjemmeforbedringsbutikker har disse armaturene, og de er enkle å installere på kort tid.

Når du gjør et prosjekt som krever at skruer settes i gips, bør du bruke ankere. Ankere forsterker skruen for å få et sterkere grep, slik at de kan holde mer vekt. Noen skruer er inkludert med et plastanker som settes inn i veggen før skruene, mens andre har ankere bygget rett inn i skruen, i form av en sterk metallspiral.

Som du kan se, kan forbedring av hjemmet faktisk være veldig tilfredsstillende. Å lære å gjøre små jobber hjemme hos deg fremmer din følelse av uavhengighet og øker din tillit som eiendomseier. Gjør-det-selv-bevegelsen er helt innen rekkevidde etter grundig undersøkelse, og å lese denne artikkelen er et flott første skritt.