Oppussingsprosjekt

Oppussing av hjemmet trenger ikke å bety en totaloverhaling av hjemmet ditt. Mens du kan erstatte fliser, tepper og male på nytt, kan du også gjøre enklere reparasjoner. Å kjøpe noen nye luftfriskere, veggkunst eller planter kan også gjøre hjemmet ditt levende. Les denne artikkelen for flere tips om enkel forbedring av hjemmet.

Du vil ha en blomstrende plen og planter i hagen din. En av de beste måtene å oppnå dette på er å gjødsle dem om høsten, før den første frosten. Dette vil gi dem et løft når de begynner å vokse igjen om våren. Denne ekstra fôringen vil gi belønninger hele neste sommer.

Mal dørene dine med et friskt lag med hvit maling for å dekke over slitasje av daglig bruk. Etter en stund får dørene en dyster, blid farge, slik at påføring av et nytt strøk kan få dørene dine til å se nye ut, samt legge til lysstyrke på innsiden av huset ditt.

En enkel og kostnadseffektiv måte å pusse opp hjemmet ditt på er å male interiøret. For å estimere mengden maling du trenger, må du beregne kvadratmeter av veggene. Bare multipliser lengden på veggen med høyden. En liter maling vil dekke omtrent 350 kvadratmeter. Husk at du kanskje trenger to strøk maling, avhengig av hvilken farge du maler over.

For å holde hagen din opplyst etter mørkets frembrudd og fremdeles spare strøm, slå av det vanlige lyset for en med en bevegelsessensor. Du kan fortsatt slå den på manuelt om nødvendig, og du kan også justere følsomheten på noen modeller.

Når du velger en entreprenør, må du sørge for å intervjue dem og sjekke referanser. Det er få ting som er mer smertefulle enn et husforbedringsprosjekt som gikk galt. I beste fall må du bo i et hus som gjør deg ulykkelig, og i verste fall kan du finne deg selv uten et sted det er trygt å bo. Utfør din due diligence på forhånd for å gjøre ditt valg slik at du ikke blir overrasket over resultater på slutten.

Å kjøpe fancy dekorative puter kan være dyrt, og noen ganger stemmer de kanskje ikke overens. En fin måte å omgå dette problemet er ved å kjøpe stoff og sy dine egne putetrekk eller putetrekk. Hvis du velger å lage dine egne puter, sy du utsiden av saken og bruk deretter fylling fra de gamle og uønskede putene for å fylle de nye.

Forbedringer av hjemmet ditt vil ikke betale deg tilbake med en gang. Ikke gjør oppgraderinger eller forbedringer i hjemmet ditt hvis du skal flytte på mindre enn tre til fem år. Dette er nå tidsrammen det tar for å få tilbake kostnadene for oppgraderingene du gjør.

Avhengig av budsjett og ferdighetsnivå, kan forbedring av hjemmet bety å legge til eller rive vegger, bygge et dekk eller ta tak på nytt. Men hvis du vil ha noen raske oppdateringer, bør det være nok å få nye kasteputer eller tepper. Husk tipsene i denne artikkelen hvis du ønsker å gjøre noe hjemmeoppussing.